Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Sarkad Gyermeknapi Csapatépítő Rendezvény - Öröm és Közösség a Fókuszban

       

Sarkad, 2023.05.27.

Sarkadon, 2023. május 27-én megrendezett gyermeknapi csapatépítő rendezvényen a résztvevők boldogságát és a közösség összetartását ünnepeltük, miközben fontos kérdésekről is beszélgethettünk a település jelenlegi helyzetéről.

A rendezvény célja az volt, hogy a gyerekek és családjaik örömteli napot töltsenek el, és egyben lehetőséget teremtsen a közösség tagjainak arra, hogy megvitassák a település társadalmi és gazdasági helyzetét. A Közösség felemel! című projekt munkatársai is részt vettek az eseményen, és informális keretek között értékelték az eddig elért eredményeket. Az érdeklődőknek lehetőségük volt véleményt nyilvánítani és javaslatokat tenni a további fejlesztésekkel kapcsolatban.

Az esemény szabadtéren valósult meg, igazi májusi hangulatban. Felfújható ugrálóvárak, kirakodóvásár, arcfestés és lufihajtogatás szórakoztatta a résztvevőket. Körülbelül 60 fő vett részt az eseményen.

A rendezvényen Sarkad közösségének minden tagja képviseltette magát, beleértve a gyermekeket, fiatalokat, szülőket és nagyszülőket is. A közösségi együttlét mellett lehetőség nyílt a település helyzetének további megvitatására. Bár a gyermeknap elsősorban a gyermekekről szólt, a közösség idősebb tagjai is aktívan részt vettek az eseményen.

Az arcfestők és lufihajtogatók izgalmas pillanatokat szereztek a gyermekeknek és a gyermeklelkű felnőtteknek. Az arcokon pillangók, tigrisek és szuperhősök jelentek meg, míg a lufihajtogatók vicces és csodálatos lényeket készítettek a gyerekeknek.

Az eseményen részt vevő családok ünnepi hangulatban és boldog élményekkel zárták a napot.