Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Projekt címe: A közösség felemel! – Leszakadó kistelepülések gazdasági és társadalmi felzárkózását támogató közösségvezérelt innovációs modell és kapcsolódó szolgáltatások kidolgozása és pilot tesztelése

Projekt azonosítószáma: EFOP-5.2.1-17-2017-00012

Időszak: 2022.02.01 – 2022.02.28

Beszámoló:

A februári műhelymunka alkalmával az előző találkozó óta birtokunkba jutott új információk kerültek megosztása. Az éves évi rendezvénynaptár folyamatosan frissül, szakmai és pénzügyi elszámolási feladatok nyomon követése is aktualizáslásra került. Elindultak a személyes találkozók szervezései, amelyeken a vállalt feladatok ütemezése, a célcsoporttagok ismételt bevonásához és aktivizálásához szükséges motiváló tényezők és a kutatási tevékenységek módszere került átbeszélésre.

A projektmenedzsment és a szakmai csapat folyamatosan ellátja feladatait. A projektbe bevont településekkel, civil szervezetekkel, intézményekkel folyamatos a kapcsolattartás. Ezévre célunk a módszertan lehetséges adaptálóival és az EFOP-5.2.4 felhívás nyerteseivel is rendszeresebbé tenni a szakmai konzultációt. A tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése folyamatos.