Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Projekt címe: A közösség felemel! – Leszakadó kistelepülések gazdasági és társadalmi felzárkózását támogató közösségvezérelt innovációs modell és kapcsolódó szolgáltatások kidolgozása és pilot tesztelése

Projekt azonosítószáma: EFOP-5.2.1-17-2017-00012

Időszak: 2022.01.01 – 2022.01.31

Beszámoló:

Az év első műhelymunkáján a projektidőszak hátralévő ütemezését terveztük meg. Ez alkalomra szóló meghívásunkat egy EFOP-5.2.4-17 projekt megvalósításában közreműködők is elfogadták, a megbeszélés során számos tapasztalatot megosztottunk a járványhelyzetben történő programszervezéssel és a célcsoport motiválásával kapcsolatban. A szakmai és menedzsment csapat felvázolta a 2022. és 2023. évi tervezett programokat, szakmai és pénzügyi elszámolási feladatokat. A korlátozások fokozatos feloldásával reményeink szerint újra elindulhatnak a személyes találkozók, programok szervezése, a települések is kidolgozzák az éves rendezvény naptárukat, amelyekről megkezdődnek az egyeztetések.

A projektmenedzsment és a szakmai csapat folyamatosan ellátja feladatait. A projektbe bevont településekkel, civil szervezetekkel, intézményekkel folyamatos a kapcsolattartás. A tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése folyamatos.