Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Projekt címe: A közösség felemel! – Leszakadó kistelepülések gazdasági és társadalmi felzárkózását támogató közösségvezérelt innovációs modell és kapcsolódó szolgáltatások kidolgozása és pilot tesztelése

Projekt azonosítószáma: EFOP-5.2.1-17-2017-00012

Időszak: 2021.07.01 – 2021.07.31

Beszámoló:

A műhelymunkát ismételten az aktuális járványhelyzettel összefüggő fejlemények ismertetésével kezdtük. A településeken tervezett események megrendezése egyre inkább biztosnak tűnik, a projekt kitelepülésének lehetősége ennek kapcsán folyamatosan változik a járványügyi intézkedések alakulásának függvényében. Munkatársaink számára biztosítani kívánjuk a biztonságos körülményeket, és mivel a tervezett rendezvényeken nem védett személyek is részt vehetnek, az adott helyzetet mérlegelve fogunk dönteni a kitelepülésről.

A települések rendezvénynaptárát a szakmai csapat folyamatosan követi, a csapatépítő rendezvények megvalósításának lehetőségét minden esetben vizsgálják. A rendszeresen megtartott találkozók, műhelymunkák továbbra is személyes jelenléttel valósulnak meg, szigorúan betartva az egészségügyi előírásokat.

Továbbra is aktív kommunikációt folytatunk felületeinken a megszólított célcsoport érdeklődésének fenntartása érdekében.