Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Projekt címe: A közösség felemel! – Leszakadó kistelepülések gazdasági és társadalmi felzárkózását támogató közösségvezérelt innovációs modell és kapcsolódó szolgáltatások kidolgozása és pilot tesztelése

Projekt azonosítószáma: EFOP-5.2.1-17-2017-00012

Időszak:  2020.01.01 – 2020.01.30

Beszámoló:

A műhelymunka keretében megállapításra került, hogy a 2020-as évi rendezvényeket a korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve kell megvalósítani. A következő szakmai beszámoló beadásának dátuma 2020. október 31-e lesz, mely egyben a 4. mérföldkő határideje is.  A bevont településeken tovább kell erősíteni a helyiek tájékoztatását, melyeket csapatépítő és fejlesztő rendezvényekkel lehet a leggyorsabban és legsikeresebben elérni. A családokat megcélzó szolgáltatásokat a jövőben fejleszteni kell annak érdekében, hogy azok minél nagyobb kontaktszámmal valósulhassanak meg, ezzel minél több embert bevonva a projektbe. Továbbá célszerű lenne a módszertan lehetséges adaptálóival, az EFOP-5.2.4 projektek nyerteseivel is rendszeresebbé tenni a szakmai konzultációt.

A projektmenedzsment és a szakmai csapat folyamatosan ellátja feladatait. A projektbe bevont településekkel, civil szervezetekkel, intézményekkel folyamatos a kapcsolattartás. A tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése folyamatos.