Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Projekt címe: A közösség felemel! – Leszakadó kistelepülések gazdasági és társadalmi felzárkózását támogató közösségvezérelt innovációs modell és kapcsolódó szolgáltatások kidolgozása és pilot tesztelése

Projekt azonosítószáma: EFOP-5.2.1-17-2017-00012

Időszak: 2018.05.01 – 2018.05.31

Beszámoló:

A projektmenedzsment és a szakmai megvalósító team kialakításra került, a szolgáltatói szerep ellátásához szükséges fejlesztéseket irányító team megkezdte működését. A szakmai és a projektmenedzsment csapat megismerte a szakmai tervben és a felhívásban foglaltakat, illetve a projekt költségvetését.

Az egyes költségvetési sorokhoz kapcsolódóan előkészítés alatt állnak/elindultak/lezajlottak a beszerzési eljárások, amelyekhez kapcsolódóan a szerződéskötések várhatóan júniusban kerülnek lebonyolításra.

A projekttel érintett települések intézményeivel felvettük a kapcsolatot, hogy az együttműködés keretei kialakításra kerüljenek. Az érintett települések (Sarkad, Deszk, Bordány, Vésztő) releváns szervezetei együttműködésükről biztosították a projektmenedzsment csapatot.

A tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítése elindult. A kommunikációs terv elkészült. A projekthez kapcsolódó tájékoztató honlapon aloldal kialakítása megkezdődött. Megtörtént megvalósítás helyszínén a „C” típusú tájékoztató tábla elkészítése és elhelyezése.