Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

Járványügyi tájékoztatás a Közösség felemel! projekt kapcsán

2020. március 11-én Magyar Kormány kihirdette és hatályba léptette a koronavírus járvány miatti vészhelyzetet Magyarországon. A kijárási korlátozások és a rendezvények megtartására vonatkozó szankcióknak eleget téve a Közösség felemel! nevében az alábbiakról tájékoztatjuk a közvéleményt:

  • Elhalasztjuk a rendezvényeinket. Habár a projekt rendezvényei és programjai kis- és közepes méretűek, belföldi résztvevőkkel, tehát alacsony kockázatúnak minősíthetőek, de a települések vezetőivel közösen úgy döntöttünk, hogy az szolgálja leginkább mindenki biztonságát, ha a rendezvényeket elhalasztjuk. 
  • Egyes projekt-elemek on-line térbe költöznek. A rendkívüli helyzethez a Közösség felemel! projekt szervezői és vezetői is igyekeznek adaptálódni és dolgozunk azokon a megoldásokon, melyekkel az online tér adta lehetőségeket kihasználva hatékonyan folytathatjuk a munkát és tarthatjuk a kapcsolatot a projektbe bevont települések lakosaival.
  • Amint a programokat és az eseményeket újra indíthatjuk, akkor arról a települések és a Közösség felemel! projekt kommunikációs felületein kapnak információt az érdeklődők.

Bármilyen kérdés, vagy észrevétel merülne fel a projekt kapcsán kérjük keressenek minket elérhetőségeinken. Megértésüket köszönjük!