Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

2021-ben is folytatódik a Közösség felemel! projekt

A Közösség Felemel! az Agora Alapítvány 5 éves megvalósítási idejű projektje, mely a 4. évéhez érkezett. A tavalyi évben a koronavírus okozta vészhelyzeti intézkedések miatt csak korlátozott mértékben tudtak megvalósulni a programjaink, melyekkel a sikeres magyarországi települések jógyakorlataira, a közösségi döntéshozatal fontosságára és a közösség összetartó, építő erejére alapozva segítjük a települések fejlődését. 

Az előző év nehézségei azonban nem szegik kedvünket, annál nagyobb lelkesedéssel indulunk neki a 2021-es évnek és igyekszünk az idei terveink mellett a tavaly elmaradt eseményeket is pótolni. Ezért a Közösség Felemel! projekt szakmai megvalósítói és vezetői év eleji egyeztetést tartottak a 2021-ben megvalósítandó rendezvényekről, eseményekről.

Az egyeztetések keretében döntés született arról, hogy az idei évben, a projektbe bevont településeken legalább 2-2 csapatépítő rendezvényt tervezünk megtartani. A rendezvények pontos időpontját a projektbe bevont települések vezetőivel egyeztetjük, a koronavírus miatti korlátozások mihamarabbi feloldásának reményében.

Célunk, hogy projektünk központi elemét jelentő személyes találkozások és beszélgetések pótlásra kerüljenek, valamint a projekt keretében kifejlesztett szolgáltatások személyes kontaktusokat igyénylő elemeit mihamarabb újra tudjuk indítani.