Agora Alapítvány a Társadalomkutatásért

A Közösség felemel! 2022. évi programajánlója

       

Egy helyi közösség fenntarthatóságának kulcseleme a belső elköteleződés, ezért 2022. évben is számos közösségi és közösségépítő és aktivizáló rendezvénnyel folytatódik a Közösség felemel! projekt.

Várjuk az érintett Dél-Alföldi régió településeinek (Deszk, Vésztő, Sarkad, Bordány) és a környező települések lakóit a programjainkra.

Közösségépítő települési szintű rendezvények: 9 alkalommal kerülnek megrendezésre a tavasz és a nyár folyamán, kivéve ha ezt bármilyen járványügyi korlátozás megakadályozza. A tervezett szerint Deszken 2, Sarkadon 3, Vésztőn pedig 4 alkalommal vehet részt a lakosság tematikus rendezvényeken csapatépítő jelleggel.

E rendezvények célja 2022-ben is az, hogy találkozási lehetőséget biztosítsanak, ahol a lakosok megismerhetik egymást, kapcsolatokat alakíthatnak ki, jól érezhetik magukat és elkezdődhet egy aktív közösségi együttműködés.

A csapatépítő programok mellett 2022-ben is folytatódnak a Közösség felemel! projektben a műhelymunkák,  működik a családi mentor szolgáltatás, valamint a tervezettek szerint idén is megrendezésre kerül az éves szakmai konferencia, hazai és nemzetközi előadók, szakemberek részvételével.

A rendezvények pontos dátumait mind a települések kommunikációs felületein, mind a projekt online felületein folyamatosan nyilvánosságra hozzuk!